Jatkokoulutuspäivät ja vuosikokous 2019 ohjelma

9.2.2019




Kuopio 2019 " Turvallisuus ja ympäristö"

Jatkokoulutuspäivät tullaan järjestämään kauniin Kallaveden rannalla Kuopiossa. Vuonna 1775 perustettu Kuopio on Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki. Vuoden 2018 lopulla Kuopiossa on noin 118 700 asukasta. Koko Kuopion vaikutusalueella elää 600 000 ihmistä.


Paikka: SCANDIC KUOPIO ”Minna 1-2”
Ohjelma Torstai 16.5.2019
Klo
08.30 - 09.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi ”ala-aula”
09.00 - 09.15 Avaussanat
Puheenjohtaja Jari Semi, Vuoriteknikot ry
09.15 - 09.45 Terveiset Pyhäsalmen kaivokselta
Kimmo Luukkonen, Pyhäsalmi Mine Oy, Toimitusjohtaja
09.45 -10.15 Akkutoimisten kaivoskoneiden vaikutus pelastustoimintaan
Pekka Suomi, Peltaco
10.15 -10.30 Porauksen ja panostuksen laadun merkitys kaivosseinämien
turvallisuuteen

Pekka Bergström & Mikko Kaaretkoski, Boliden Kevitsa
10.30 -11.00 Ympäristö ja turvallisuus ruiskubetonityössä
Jaakko Ruuskanen, Normet Oy, Director, SQE,
Equipment Business Line
11.00 -11.30 Kalliotilat Kuopiossa
Saku Kekäläinen, Kuopion kaupunki, Liikuntapalveluiden
päällikkö



11.30 -12.30 Lounasbuffet ”Mesimarja”



12.30 -13.00 Avolouhoksien seinämien turvallisuustarkkailu ja toimenpiteet
Sakari Mononen, Yara, Mine Manager
13.00 -13.30 Asbestikuidut kaivosten työvaateiden toimivuuden ja
varustehuollon kannalta

Juha Laitinen, TTL Kuopio, FT dos. vanhempi tutkija
13.30 -14.00 Ympäristö turvallisuus Sotkamo Silver Oy
Arttu Ohtonen, Sotkamo Silver Oy
14.00 -14.30 Uusien vedenkäsittelyteknologioitten kehittäminen
kaivosteollisuuteen, Case Kuopion Vesiklusteri

Eero Antikainen, Tutkimus- ja kehityspäällikkö (DI),
Savonia-ammattikorkeakoulu oy



14.30 -15.00 Tastebreak ”ala-aula”



15.00 -16.00 Yhdistyksen vuosikokous.
Esityslistat kokouspaikalla ja etukäteen jäsensivustolta



19.00 -22.00 Illallinen
(Scandic Kuopio, Kallavesi 1-2-3)


Ohjelma: Perjantai 17.5.2019
Klo
09.30 - Siirtyminen laivarantaan
10.00 -12.00 Saaristokaupungin kierros.

Lounasristeily kesto 2 tuntia Queen-laivalla.
Lounaalla alkuruuaksi savolaisia tapaksia ja lohikeittoa.