Digitalisaatio tuo vuorityön ammattilaiset Sotkamoon

Kun jatkokoulutuspäivien ilmoittautumisaika umpeutui pari viikkoa sitten oli suuri ilo todeta, että nyt on tulossa yksi kaikkien aikojen parhaista koulutuspäivistä mikäli paremmuutta mitataan väkimäärällä.

Koulutuspäiville on ilmoittautunut peräti 89 vuorialan ammattilaista. Ikäjakauma on laaja. On hienoa, että digiteema kiinnostaa sekä nuoria, että senioriväkeä. Tuplaklikkaa osallistujalistaa sivun lopussa, näet ketä sinun tuttuja on tulossa tilaisuuteen.

Koulutuspäivien luentokattaus on hyvin laaja ja luennoitsijat ovat oman alansa huippuammattilaisia.

Vierailu Terrafame Oy:n kaivokselle tarjoaa osallistujille upean läpileikkauksen suomalaisesta kaivosteollisuuden huippuosaamisesta.

Toivotamme kaikki ilmoittautuneet lämpimästi tervetulleiksi Vuoriteknikot ry:n vuoden 2017 jatkokoulutuspäiville.

UutinenTimo Rajala